Desert tort Paccheri cu crema de branza

de Panacris in Dulciuri, 17 Apr 2019 | 2634 vizualizari

 

Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! ;) Spor si pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci cca. 1000 g
  • Zahăr pudra cca. 200 g
  • Ouă 4 bucati
  • Sare de mare
  • Zahar vanilat Bourbon 1 plic
  • Esenţă de vanilie 1 lingura
  • Esenţă de lămâie 1 lingura
  • Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g
  • Papaya confiata cca. 100 g
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • pesmet cca. 2 linguri
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Paccheri cu crema de branza:

Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.

Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.

Într-un vas termorezistent se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.

După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.

Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Paccheri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Merisor 1

19.04.2019, 06:16

Ce idee minunată, Cris! Am trecut rețeta la favorite s-o testez și eu! Sper să se hidrateze pastele bine.

mirela0911 1

20.04.2019, 13:23

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 21:11

imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti